Ce vreau.

Toti vrem sa ne indragostim. De ce? Pentru ca e experienta care ne face sa ne simtim cu adevarat in viata. Unde fiecare simt este mai ascutit, fiecare emotie e intensificata, si realitatea noastra zilnica se sparge si zburam spre cer. Poate dura un moment, o ora, o dimineata. Dar asta nu ii afecteaza valoarea. Pentru ca ne lasa in urma amintiri pe care le pretuim tot restul vietii noastre. Nu a zis nimeni ca e usor. Doar ca nu apare la comanda. Nu te lasa sa te indragostesti de cine vrei.. poate sa fie cineva la care nici macar nu te asteptai, si nu te-ai fi gandit niciodata. Si inca ceva.. nu conteaza diferentele. Pana la urma, opusele se atrag. In fiecare sens al cuvantului.  Nu ?
Oamenii vorbesc tot timpul de cat de greu e sa iti aduci aminte chestii – unde sunt cheile, sau numele unui cunoscut – dar nimeni nu vorbeste vreodata despre cat efort punem in a uita ceva anume. Sunt pur si simplu lucruri pe care trebuie sa le uiti daca vrei sa traiesti in continuare.
Mi-e frica sa renunt. Mi-e frica de ceasul care ticaie si oportunitatile pe care le pierd. Mi-e frica de orice emotie instabila pe care o am, care se dovedeste a fi o zapaceala prosteasca. Si imi e frica sa arat cat de mult  imi pasa de fapt.
Vreau sa fiu iubita. Nu prietena, nu amanta, nu cealalta femeie, nu prietena cu beneficii, nu a doua optiune. Vreau sa fiu cea care este iubita, tinuta in brate, care primeste apeluri la miezul noptii si surprize dragute, si texte cu “Mi-e dor de tine. ” Asta vreau. Dar nu de la oricine. Vreau sa fiu si eu indragostita de EL. Nu numai el de mine. Asa nu e bine. Nu are rost..
Pune-ti o dorinta, si gandeste-te mult la ea, orice vrei tu. ORICE vrei. Gata ? Bine. Acum incepe sa crezi ca poate deveni realitate. Nu sti de unde vine urmatorul miracol, urmatorul zambet, urmatoarea dorinta implinita. Dar daca tu crezi ca e chiar dupa colt, deschide-ti inima si gandeste-te la posibilitatea, apoi la siguranta ca se va intampla, si ar trebui sa obtii ce vrei. Lumea e magica. Trebuie doar sa crezi. E ca un ritual de patrundere intr-un spatiu paralel in care tot ce vrem se intampla. Fiecare avem o maniera proprie de a privi lumea din care vrem sa facem parte. Dar tine minte, intotdeauna o sa fie acel lucru pe care ti-l doresti atat de mult, dar pe care nu o sa il ai niciodata. Acea greseala pe care vrei sa o stergi, dar nu poti. Si cel mai mult, amintirea aia pe care vrei sa o traiesti din nou, si ai face orice doar sa se mai intample o data. Si ce trebuie sa faci cu toata dragostea aia pe care o ai, si nu e nimeni acolo ca sa o impartasesti? Ce se intampla cu dragostea care ramane ? O ignori ? O inchizi si ii pui lacat ?
Cum sa spun ce simt daca nici macar eu nu stiu ? Si ca sa gasesti pe cineva, nu trebuie sa te transformi in imaginea perfecta a ceea ce crezi ca vor ei. E vorba de a iti da seama exact cine esti, pentru ca apoi sa gasesti o persoana care sa aprecieze asta.
Ha. E ciudat cum merge toata treaba asta. Amuzant, as putea spune. Oamenii intra in vietile noastre cand avem noi nevoie mai putin. Cand avem atata incredere in noi, incat credem ca putem face orice vrem, ca sunt invincibili, cand suntem multumiti, poate chiar fericiti cu faptul ca suntem singuri. Iar ei ce fac ? Incearca sa ne convinga ca toata lumea are nevoie de companie, deci ii lasam. Si cand ne asteptam mai putin, cand nici nu ne mai putem imagina idea de a fi singuri, dispar. Se evapora. Si ne lasa sa gasim iar fericirea aia pe care o aveam inaintea lor. Si cand o gasim .. iar vine cineva..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: