Well..

Stiu ca am zis ca o vreme buna nu o sa mai scriu. Planul era ca pana anul viitor sa las timpul sa treaca si eu sa nu ma mai consum cu tot ce se intampla in jurul meu. Dar nu pot.. nu e asa.

Am vrut sa plec. Sa renunt. Am iesit pe usa cu bagajele de amintiri si tot ce era legat de tine. Am vrut sa plec fara ca tu sa sti nimic. Pur si simplu sa plec. Dar de ce ar fi contat pana la urma ? ..

Ei bine, nu stiu.

Nu stiu ce sa fac si nici ce sa cred.

Ma simt rau, foarte rau, nu am somn, nu imi ajunge aerul, ma dor toate, si fara sa simt nimic, ma gandesc.. e un fel de sondare abisala a propriului continut sufletesc. Si nu descopar nimic nou..

Admit, nu pot sta fara tine, si asta pentru ca asa vreau eu sa ma simt. Si in momentele in care nu vreau, tot se intampla asta. Deci, vreau sau nu, e adevarat. Chiar nu pot. Nu vreau sa par disperata. Nici nu stiu daca sunt sau nu.

Mi-ar place ca tu sa asculti glasul pasilor mei, sa simti caldura gandurilor mele, sa privesti adanc in ochii mei si sa imi spui ca simti acelasi lucru. Dar nu o sa o faci. Pentru ca acum, pentru tine totul e ca si o oglinda. Una sparta in mii de bucatele, pe care chiar daca o lipesti tot se vede ca a fost sparta.

Lasa-ma sa desfac nasturii cerului pentru tine. Lasa-ma sa joc un rol in piesa din mintea ta. Lasa-ma sa fiu eu cea care te face sa razi. Lasa-ma sa iti arat…

Ce vrei de fapt ?

Acum tu reprezinti personajul iar eu autorul, insa fara implicarea ta, eu nu am absolut nicio putere.

Si, te risti ?

Port cu mine un singur gand. Se roteste ametitor inauntrul meu. Dar am ramas cuminte, cu ochii inchisi. Te voi lasa sa dansezi de nebun in labirintul sufletului meu, fara sa te ratacesti. Doar atunci o sa .

Ajunge.

Acum sti prea bine ce urmeaza sa zic.. si o voi spune mereu.

Te iubesc.

# Ahvie.

Advertisements

4 Responses to “Well..”

  1. Am dat de blogul tau din greseala. Doamne ce mod ai de a le spune! Daca tot ce ai scris tu aici e adevarat, nu te merita nici 2%! Oricum, esti o mare artista! Felicitari!

  2. augustrush Says:

    artisto m-ai dat pe spate cu asta . fraier ai fi sa nu te iubeasca cel caruia i-ai scris ” scrisoarea”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: