new.

M-am gandit. Ma rog, mai mult voi. V-ati gandit.. la noul post.

Adica asta.

“cum ma visez eu ?” .. ei bine, ma visez ca fiind FOARTE fericita, iubita si avand aproape tot ce imi doresc.

Spun “aproape” pentru ca fericirea perfecta nu exista. Oricat de super-fericiti am fi, sau credem, traim cu impresia ca e, ei bine, e acel ceva ce ne lipseste.Daaaar, oricum. Suntem fericiti frate !

Peste tot unde te uiti : trucuri pentru fericire ! Bai oamenilor, sunteti sanatosi la cap ? Ce sfaturi dati voi acolo nu dureaza mai mult de 10 minute. Pentru ca atunci cand vezi ca nu merge, nu merge ! Nu poti.

Dar, ca sa fim optimisti, sunt ok. Tre’ sa faca si oamenii aia ceva..

~~~~~~~~~~

“Zâmbeşte întotdeauna … chiar dacă lacrimile îţi inundă ochii.”

A mai trecut un an. Anul asta m-am decis sa schimb totul. O sa ma descopar pe mine. O sa risc, o sa fiu mai puternica, o sa descopar cine sunt. Nimeni altcineva nu poate face asta in afara de mine.

O sa invat sa ii iubesc pe cei din jur, dar si pe mine in primul rand. Exista o intrebare pe care toata lumea si-o pune la un moment dat ..: Merita Iubirea toata durerea cu care vine? Raspunsul meu : Da. Dar acest lucru nu se invata. Nu exista cineva care sa ne spuna : baiatul acela te va face sa plangi, baiatul acela te va face fericita. Nu, trebuie sa descoperim noi.

Anul acesta nu voi avea regrete.

Am invatat ca sa scapi de toate lucrurile care iti suprimau personalitatea si succesul e ca si cum ai incerca sa scapi de o dependenta. E interzis gandul la ele , nu e permisa nici macar o muscatura. E totul sau nimic.

Sufletul nu e greu de satisfacut. Cu el iubim. El iti comanda sa lupti cu toate puterile pentru persoana iubita. Pentru ca el stie..daca lupta functioneaza , nu va ramane singur , stie ca in 2 totul e mai usor. Daca esueaza, ramane cu o cicatrice pe care o va purta cu mandrie pentru ca ea ii va aminti ca odata a iubit si ca luptat, ca nu s-a dat batut.

 

“Be the change you want to see in the world”.

 

# Ahvie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: