“Noi.”

Amintiri.

Prea multe amintiri. Dispari odata din mintea mea ! Si tu la fel ! Da, amandoi ! Plecati si luati-va toate amintirile cu voi, toate momentele petrecute impreuna. Dispareti..

Atatea minciuni si atatea aberatii.. .  “Forever”.. ? right.

De ce trebuie sa fie asa? De ce trebuie ca totul sa se destrame, nu conteaza cat de repede, tot adevarul fiind invadat de minciuni, chestii spuse la nimereala doar pentru ca sa ne simtim bine pe moment. “O picatura de fericire e mai importanta decat un ocean de tristete”. Glumesti ?! Nu e. Si de ce nu e invers? De ce sa nu fie picatura de tristete in oceanul de fericire?

Cat despre Adevar, si el e o minciuna. E o incertitudine.

Alergam ca prostii o viata intreaga dupa raspunsuri,alergam ca niste idioti dupa fel si fel de lucruri tampite dar marete….. Dar sentimentele si inima, ce se intampla cu ele?
E destul de usor sa ranesti, e destul de usor sa spui o vorba rea, e destul de usor sa intorci spatele si sa pleci. Insa de ce e al dracului de greu sa ne intoarcem inapoi? De ce atunci cand vrem sa ne intoarcem suntem tratati cu ignoranta si devenim tot mai ambitiosi sa ajungem inapoi?

>Pentru ca am jurat ca am sa te iubesc mereu, si asta fac. As vrea sa te urasc, as vrea sa sterg tot si sa uit ca te-am cunoscut vreodata, as vrea sa cred ca nu sa intamplat nimic si ca tu nu existi, vreau sa cred ca a fost doar o chestie care s-a incheiat urat, si sa deschid ochii si sa fie totul cum era inainte sa te cunosc, insa nu reusesc.<

Singura solutie este sa las nenorocitul asta de timp sa treaca.As vrea sa te ciufulesc,sa te imbratisez si sa nu iti mai dau drumul.As vrea sa vin in mijlocul intersectiei si sa te strig pana cand ultimul sunet sa va raspandi la etajul tau.

Bun, deci uite ca a trecut si asta… ziua aia in care povestea mea de dragoste a inceput.Spun povestea “mea”,nu povestea “noastra”…pentru ca nu mai e de mult povestea noastra.in timp a devenit doar povestea mea. Bine, a fost povestea “noastra” cateva zile, dar acum tu deja nu mai faci parte de mult din cuvantul “noi” . am ramas doar eu. Eu si sentimentele mele. Eu si amintirile mele. Probabil asta trebuia sa se si intample. Nu asa se termina toate povestile de iubire? Unul pleaca, celalalt ramane prins in trecut,blocat intr-o iluzie pe care el o numeste “poveste de iubire”.

Sa spunem ca Te Urasc pentru ce esti cand nu esti cu mine. Though Hate is a strong word..

# Ahvie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: