Smile, baby :)

E liniste desi suntem in mijlocul orasului. Vreau sa ploua. Si daca nu se poate sa ploua, atunci .. sa fie soare.. sau macar sa fie cald.

Calc intr-un anumit fel. In functie de ce vreau sa iti transmit. Si acum, tot ce iti spun e ca te vreau. Cu piciorul drept iti spun ca mi-ar placea sa ma lipesti de perete si sa imi spui cat ma iubesti, iar cu cel stang ca sa-ti pui mai repede mainile calde alaturi de mainile mele reci.

Nu putem sa ne aruncam sentimentele in mare si sa le pierdem urma cu ocazia primului rasarit de soare. “Voi incerca mereu sa iti arat cum sa iubesti, voi incerca sa iti dau aripi si sa te protejez de intuneric in speranta ca daca vreodata vei deveni inger, sa ma iubesti pe mine.”

____________________

Frumusetea e direct proportionala cu inteligenta si increderea in sine. Conteaza privirea, nu culoarea ochilor. Conteaza mersul, nu lungimea picioarelor. Conteaza atitudinea, nu marimea bustului.

Dar trebuie sa faci cumva sa conteze astea.

De ce sa nu te placi pe tine insuti? Cum sa te uiti in oglinda, si sa vezi numai partile rele? Totusi..

Daca tu nu vezi nimic frumos la tine, atunci nu te astepta sa vada ceilalti. Bine, nici sa devii narcisist, sa nu mai vezi pe nimeni in jurul tau si tot timpul : eu sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, etc. ! Nu. In limita normalului.

Iubiti-va, oamenilor ! Trebuie.

…desi suntem actorii propriilor scenarii,de ce sa ii lasam pe ceilalti sa ne modifice opera? de ce trebuie sa se implice si altii in viata noastra? de ce…?! pentru ca nu putem juca dupa scenarii complet diferite,nu se poate ca unul sa fie actor in “Vaduva vesela” iar celalt in “O scrisoare pierduta”..ar fi ilogic.

Ahvie. ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: