Prea mult.. ?

Ne topim cu totii incetul cu incetul, pana cand ajungem sa fim in fata altora ceva ce nu credeam ca vom ajunge vreodata. Ajungem sa credem ca lumea noastra si-a gasit sfarsitul in paradoxul acesta al “unificarii” tuturor dorintelor.

Vrem ca totul sa se schimbe, sa fie diferit, dar stim ca nu putem face nimic ca asta sa se intample. Ajung altii sa ne guverneze viata, sentimentele, impiedicand visurile noastre sa devina realitate.

Poate ca asta trebuia sa se intample. Ne impacam cu ideea si trecem mai departe la un moment dat. Totul se termina atunci cand ultima picatura solidificata se transforma si ea, topindu-se, conformandu-se regulilor impuse de ceilalti, dar stiind ca poate deveni din nou ce a fost.

Deci ajungem la concluzia ca tot ceea ce facem se datoreaza… noua ! Si DA! Sunt vinovata pentru tot ceea ce se intampla acum, dar e prea greu sa ne dam seama ca am dreptate.

Sentimentele tale te-au inselat, sau poate ca nu, dar in fata lor se afla alt obstacol mai important. Sau poate ca.. nu stiu. Poate ca ce ma doare cel mai tare e faptul ca eram atat de aproape de a-ti spune totul, si aveam multe de zis, si acum ma uit la tine indepartandu-te. Nu vom stii niciodata ce urma sa se intample.. si tu nu ma poti invinovati ca nu am incercat.

Alegi.

Te pierd acum ?

Se termina?  S-a terminat ?

Murim.. ?

Daca da, inima Albastra moare si ea. Focul ne arde, iar intre noi sunt o multime de geamuri ce ne interzic totul..  E un razboi pe care nu il putem castiga. Era ultima sansa de a face stelele sa se darame in ochii nostrii. Crezi in toate.. in tot ce ai stiut vreodata, recitand cuvintele pierdute pe drumurile spre Nicaieri..  De data asta trebuia sa luptam impreuna.

Ne spalam pe maini cu rusinea faptului ca nu trebuia sa fie asa. Nu e de ajuns sa spun ca imi pare rau. Poate e vina mea, sau poate suntem la fel de vinovati.

De ce intotdeauna trebuie sa fie vina cuiva?  De ce toate se intampla cu un anumit motiv?

In mintea mea totul s-a dovedit a fi o minciuna . O minciuna stoarsa din ultimele clipe, strecurata,  zapacita, dezorientata, complicata, incurcata si nevinovata, care m-a facut sa te urasc, sau sa ma urasc pentru ca am lasat totul sa treaca pe langa mine.

 

# Ahvie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: