Sentimentele si neputinta.

Ce e dragostea in ochii tai ? Pentru mine e din nou un nimic, ceva ce nu putem trai fara, si parca stiind asta ne chinuie din ce in ce mai tare pe masura ce crestem. Nu putem scapa de ea, si nu o putem avea pentru totdeauna. Nu o putem pastra pentru cineva care resuseste sa isi schimbe temperamentul, pentru cineva care incepe sa ne ignore.

Asa sunt si eu. Incepuse sa nu imi mai pese de.. el.. si acum iata’ma din nou, o iau de la capat. Stiu ce trebuie sa fac, stiu ca trebuie sa o fac, sa trec peste. Si incerc.

Sa intorc spatele asa cum fac multi, sa devin indiferenta si sa.. – sa ..- sa fac ceva sa ma tina ocupata.  Da, asta trebuie sa fac.

Si revin la “intrebarea zilei” : ce reprezinta dragostea ?

O chestie ce ne poate uni pe toti, si la fel de usor ne poate desparti. Prea mult duce la.. – la nimic. Suferi degeaba, plangi degeaba, si pentru ce ? Ca sa te simti si tu iubita, sa simti cum te tine si pe tine cineva in brate.. cum te tine in viata. Te face sa crezi ca te iubeste, apoi incepe sa te ignore, ii atragi atentia de cateva ori, isi revine, iar te ignora .. pana cand sa faci asta ? Iti spun eu. Pana o sa te saturi. Pana cand e nevoie. Tu crezi ca facand asta, insistand atat te va face sa te simti mai bine, sa aduci persoana pe care o iubesti mai aproape. De ce nu ii dai drumul ? De ce nu ii spui in fata ce simti, iar apoi.. sa vezi ce zice? De ce sa faci asta ?

Dar nu. (tot timpul trebuie sa fiu un NU. ) Nu ii poti da drumul, pentru ca tu crezi ca asa e cel mai bine. Sau nu crezi, incerci sa lasi sa treaca pe langa tine.. sa scapi.. si nu reusesti chiar daca asta vrei cel mai tare. Pot sa iti spuna foarte multi oameni sa renunti, si tu.. NU. O sa creada ca esti incapatanata, ca prin asta te ranesti singura. Tu stii asta, esti constienta de ce faci. Doar ca nu vrei sa se repete ce s’a mai intamplat. O sa creada ca esti prea slaba si totusi prea puternica. Slaba pentru ca nu poti sa treci peste, si puternica pentru ca STIE ca poti.

Si o sa renunti. Trebuie.

# Ahvie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: