Lost.

Ce trebuie sa fac sa imi demonstrez ca de fapt nu sunt asa cum ma cred? Sa ma cred asa cum ma vad altii, asa cum ar trebui. Dar nu, nu o pot face. Nimic nu ma poate sili sa fac asta pentru ca incapatanarea mea ma va face sa continui, sa ma chinui sa descopar cine sunt cu adevarat pe sub camasa asta pe care o purtam cu totii.

Cum sa crezi pe cineva care iti spune incontinuu : ” Esti frumoasa fato ! Esti perfecta !” ? Poate sunt pentru tine, pentru cel/cea de langa tine.  Dar nu si pentru mine. Stiu ca nu voi inceta sa ma cred intr-un fel inferioara celorlalti, chiar daca ei mi se cred inferiori. Nu, nu voi inceta. Cel putin nu curand.

Incep sa delirez.. spun ca voi trece peste, pentru ca toata lumea a trecut si a uitat. Spun ca nu se merita sa traiesti atat doar pentru ca cineva sa vina in viata ta si sa faca totul sa dispara. Sau cum “prietenii” tai de aproape 5 ani se pot schimba intr-o clipita.. in cateva zile.

Mi se pare mie sau toata lumea asta abereaza? [ma cred perfecta ? NU.] Nu ma diferentiez cu nimic de ei, de ceilalti.. de tine. Suntem la fel pana la urma, fie ca vrei fie ca nu. Doar ca fiecare isi alege propria cale pe care sa o urmeze in lunga lupta cu viata. Toti vrem sa renuntam la un moment dat, stiind ca nu putem duce mai mult, doar ca fara sa vrem, oricum continuam, lasam firele de nisip sa ne curga printre degete…

Gandurile noastre sunt interminabile oricum, si nimeni nu va reusi vreodata sa scrie tot ce gandeste, sau sa spuna ce se gaseste in mintea lui.

si ca tot era vorba de asta.. check out : City of devils

xo Ahvie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: